Rukouselämän tueksi

Näkymme on, että jokaisella ihmisellä olisi ainakin yksi esirukoilija ja joka paikkakunnalla ainakin yksi rukousryhmä. Tavoitteeseen päästäksemme pyrimme vahvistamaan seurakuntien rukouselämää kouluttamalla, innostamalla ja rohkaisemalla. Tälle sivulle olemme koonneet tapoja, miten sen teemme.

Tarjoamme seurakuntavierailuja ja koulutustapahtumia

Teemme vierailuja seurakuntiin järjestämällä Sanan, sävelen ja rukouksen iltoja sekä kirkkopyhiä. Suunnitteilla ovat myös seurakunnille tarjottavat koulutustapahtumat. Jos haluat yhdistyksen rukousillan tai kirkkopyhän paikkakunnallesi, ota yhteyttä seurakuntaasi ja yhdistyksen hallituksen jäseniin. Järjestämiemme tilaisuuksien tarkoituksena on rohkaista kristittyjä rukoilemaan oman paikkakuntansa ja koko Suomen puolesta ja luottamaan Jumalan Sanaan. Kannustamme myös yhteyteen eri seurakuntien kesken, keskinäiseen rakkauteen ja kunnioitukseen.

Julkaisemamme kirjat rohkaisevat rukoukseen

Kristus yhdistää ry on julkaissut tähän mennessä kolme kirjaa. Minun rukoukseni -kirja sisältää useiden rukoilevien suomalaisten kokemuksia rukouksen elämää muuttavasta voimasta ja Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta tavallisen ihmisen arjessa. Kuuleeko kukaan? – Jumalan sanan vastauksia apua etsivälle -kirja sopii tienviitaksi etsijälle ja kyselijälle sekä avuksi erinäisissä ahdistuksissa olevalle. Sanoja Jumalan sydämeltä -kirja kutsuu jokaista luottamaan Taivaan Isään.

Kristus yhdistää ry:n kirjat ovat myynnissä verkkosivuillamme. Tutustu niihin tästä linkistä ja tilaa omaksesi!

Blogissamme ajatuksia ja kokemuksia rukouksesta

Olemme vuosien ajan julkaisseet rukousaiheista blogia kristusyhdistaa.fi-verkkosivullamme. Blogin kirjoittajat ovat erilaisista taustoista tulevia yhdistyksemme aktiiveja ja hallituksen jäseniä. Vuosien varrella blogiimme on kertynyt kymmeniä rohkaisevia tekstejä.

Lue tästä blogitekstejämme ja inspiroidu!

Rukouskalenteri kutsuu rukoilemaan Itä-Suomen puolesta

Olemme koonneet rukouskalenterin, jossa on Itä-Suomea koskettava rukousaihe kuukauden jokaiselle päivälle. Ottamalla rukouskalenterin osaksi päivittäistä hiljentymistäsi rukoilet kahden kuukauden aikana Itä-Suomen jokaisen kunnan ja kansanedustajan puolesta. Rukouskalenterissa muistetaan myös alueemme seurakuntia.

Lataa huhti-kesäkuun 2024 rukouskalenteri itsellesi tästä!